Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

Biodynamisk Kranio Sakral Terapi

                     BKST

               til børn & voksne

Hvad er Biodynamisk Kranio Sakral Terapi?


BKST er en utrolig blid form for massage, hvor mine hænder lytter til din krop. Ikke blot til knoglerne, men til væskerne og dine dybe rytmer. Kroppen arbejder i eget tempo og jeg forsager intet pres. I fuldstændig afspændt tilstand, stilhed, begynder din krop at frigøre egne ressourcer og genetablerer det energiskabende flow.


Hvorfor Biodynamisk Kranio Sakral Terapi?


Fordi, terapien er utrolig velegnet til at sænke stress, anspændthed, koncentrationsbesvær, smerter, piskesmæld og uro, til både baby, barn og voksne. Deruover anbefales det til søvnbesvær, muskulære smerter og spændinger i nakke, hoved, kæbe, skuldre og ryg. Hormonelle forstyrrelser, overanstrengelse, chok og sportsskader.


Med BKST, starter din kloge krop en selvhelbredende proces. Den finder, så at sige, stille og roligt, ind til sundheden, fra før problematikken startede.

For børn og baby er behandlingerne lidt anderledes læs mere her


Hvor mange behandlinger?


Jeg anbefaler min. 3 behandlinger hvis det skyldes et specifikt problem. Belastes kroppen konstant, anbefaler jeg dog jævnlige behandlinger, ca. 1 gang om måneden. Se de ledige tider her


Læs mere om KST på Kranio Sakral Foreningens hjemmeside samt hvor jeg har taget min uddannelse:  kstinstituttet.dkEva skriver:

Man bliver først mødt af det fantastiske landskab, som Birgitte bor i, og indenfor bliver man mødt af Birgitte, som med en ophøjet ro formår at få sine klienter til at slappe fuldstændig af Glæder mig allerede til næste session af Biodynamisk Kranio Sakral Terapi. 100% velvære. 100% egentid😍


Tove skriver

Vil varmt anbefale Birgitte.

Sådan en dejlig ro og afslappethed .

Elsker at få Kranio Sakral Terapi .

Bare fantastisk

5 stjerner herfra

Kranio Sakral Terapi
Kranio Sakral Terapi

HVORDAN FOREGÅR DET?


Du ligger behageligt på briksen, i min klinik, fuldt påkældt, under dejlige lune tæpper. Berøring er fjerlet,  kroppen viser vej. 

Jeg arbejder utrolig nænsomt, på kranie, nakke og ryggens knogler. Efter ca 45 min. får kroppen lov at ligge et par minutter helt i fred.


Når du starter dit  forløb, foreslår jeg, at du modtager de første to behandlinger med Biodynamisk Kranio Sakralt terapi, inden for ca. 10 dage.   Behandlingen tager ca. 45 min.

Kranio Sakral Terapi