Min uddannelse

SUPPLERENDE KURSER/UDDANNELSER

Bach Blomster Terapeut BFRP

1 årrig uddannelse taget gennem godkendt underviser fra Bach Centeret.


Mindful Touch Therapy- Dynamisk Ansigts Massage

Uddannelse taget på Institut for Biodynamisk Kranio Sakral Terapi.


NLP Business Practitioner

1 årrig uddannelse taget på Proffesionshøjskolen Metropol, som jeg tog i 2008-2009, indeholdte 20 undervisningsdage samt supervission.


UDDANNELSE & ERFARING


Her får du et indblik i det  faglige afsæt, der ligger til grund for mit daglige arbejde som Coach.


ID Certified Coach med Master i: Stress & Mindfulness, Relationer, Sundhed & Trivsel


Jeg har taget den 2-årrige banebrydende uddannelse inden for coaching og selvudvikling på ID Academiet i Silkeborg, under Ole Vadum Dahl.


Uddannelsen indeholder blandt andet 60 kliniske undervisningdage, 8 supervissionsdage, samt 20 egenterapitimer. Derudover har jeg over 300 klientøvetimer.


Bevæggrundene for at tage lige netop denne coachuddannelse er ordentligheden, dybden og det etiske forsvarlige grundlag, som er kendetegnet ved ID Acadamy.

VOKSENUNDERVISER

Akademiuddannelse i voksenundervisning blev afsluttet i 2012 på UC Syd i Haderslev.


Et dybt ønske om at lære at formidle, på en skarp, præcis og autentisk måde, gjorde at jeg valgte at blive voksenunderviser.


En uddannelse, som jeg har brugt i mange år, og som har givet mig stor glæde når jeg ser det enkelte mennesker vokse og modnes igennem dets udvikling.


Jeg underviser både unge, voksne og teams.

KURSER VEDR. BEHANDLING

OG NÆRVÆR MED DYR


Biodynamisk kraniosekralterapi til dyr

I de smukkeste rammer på Elverhøj i Them er jeg blevet behandler i biodynamisk kraniosekral terapi til dyr. Det er enormt lærerigt at følge sin intuition og bare lade tingene ske. Træning i nærvær og grounding giver dyb insigt i de mekanismer, der ligger til grunde for mødet mennesker imellem.


Min bevæggrund for deltagelsen var; "hvad sker der i mødet mellem mennesker og dyr?" Et vigtigt parameter, der kan bruges i min coaching.


Vejen til hestens hjerte - og dit eget

Marianne Flormanns kursus med hestens hjerte og dit eget rammer så dybt ned i ens egen kommunikationslomme, at man kun kan blive rørt.

At få indsigt i, i hvor høj en grad det er mit eget ansvar at kommunikerer klart og tydeligt, for at resultatet bliver forstået. Ydermere hvordan uklare signaler giver uklar forståelse. Meget lærerigt.Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak om hvorledes jeg kan hjælpe dig!


Birgitte Dinesen

Adresse

Kirkemindevej 6, 8653 Them/ Silkeborg

Telefon: 50150039

birgitte@bdinesen.dk